Vlog 3 – Het Vertrek

‘Oh My God’, m’n billen en ik zitten in New York!!! De eerste blik op de skyline maakt m’n ogen vochtig. Het overvalt me, maar het voelt goed. Ik ben zo blij dat ik weer kan reizen, van het feit dat ik hier na de voorpret echt ben en daarnaast is het zicht op die enorme gebouwen enorm indrukwekkend. I’m a lucky girl.

Het gevoel van niet weten waar je heen gaat, geeft mij op een gekke manier rust. Je kunt alleen maar in het moment leven en het kost geen moeite. Soul Sound Searching blijkt nu al veel breder dan het doel alleen. Ik weet zeker dat deze reis mij zoveel gaat brengen. Al is het een nieuw beeld van de inwoners hier. Amerikanen scheerde ik heel eenvoudig allemaal over een kam. Hun omgang met mensen vond ik maar nep. Maar vanaf het moment dat ik m’n eerste voetstap heb gezet voel ik me welkom. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd op het vliegveld, maar wel met een grote glimlach, een paar ‘no problems’ en verschillende ‘sweethearts’. Ach ja, wat zal ik zeggen, ik ben gewoon makkelijk in te pakken. ‘Let the adventure begin’.

2 Comments

 1. marianne

  17 september 2017 at 22:26

  You go Linnepin !!! GENIETEN MET HOOFDLETTERS !!!!

  1. Linda Oudendijk

   18 september 2017 at 12:10

   Jaaaa, doe ik zeker!!! ?

Leave a Reply