Vlog 2 – Wat heb je afgelopen tijd uitgevroten?

De bescheiden Jim speelt elke dag op zijn orgel om zijn handen soepel te houden en omdat hij gewoonweg niet zonder muziek kan leven. Ook bij sportschoolhouders en stel Monique en Hans lichten de ogen op als er de 50’s en 60’s ter sprake komen. En Elvis was ‘still alive’ op de strandvereniging waar ik deze zomer een periode mocht doorbrengen.

Nog maar een paar dagen en dan is het zover. Volgende week zit ik al met mijn billen in ‘The Big Apple’! Voordat ik jullie meeneem naar Amerika wil ik afgelopen periode niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Want wat een bijzondere ontmoetingen en mooie inzichten heb ik in mijn nieuwe dorp Zandvoort en aan zee gehad. Via deze vlog of zeg maar reportage wil ik jullie aan een paar mensen voorstellen. Ik hoop op mijn reis net zo open te staan voor nieuwe ontmoetingen als ik de afgelopen periode heb gedaan, want volgens mij kom je dan de echte pareltjes en levenslessen tegen. Een mooi voorproefje voor het komende avontuur.

 

Leave a Reply